m
Popular Posts
Follow Us
FőoldalRólunk

Köszöntjük Kedves Látogatóinkat oldalunkon!

Oldalunk azért jött létre 2009-ben, hogy a Józsa újság (Józsa városrész információs és közéleti havilapja – lásd dokumentumtár) mellett bővebb, napra készebb információval szolgáljunk a Józsaiaknak, illetve a településünk iránt érdeklődőknek. Naponta friss hírekkel, információkkal, beszámolókkal, fényképekkel várjuk látogatóinkat, de a helyi programok, események időpontjáról is tájékozódhat weblapunkon. Ami a Józsa újságba nem fér bele (képek, hosszabb cikkek) azok itt oldalunkon megtekinthetők. Illetve vannak olyan hírek is, amik már értelmüket vesztik egy havilapban, így azok itt frissen megtalálhatóak.

Kereső felületünk (legfelül) segítségével, könnyedén és gyorsan megtalálhatja mindenki azt az információt, amire szüksége van.

Programajánlónkban megtalálhatják az aktuális helyi programok pontos helyszínét és időpontját. Hírek/érdekességek menüpontban az elmúlt 30 nap híreit találhatjá meg. A hasznos menüpont alatt megtalálják a legfontosabb helyi közérdekű információkat: orvos, ügyelet, szakrendelések stb.

Ha valaki nem tud/akar minden nap rákattintani oldalunkra, de nem szeretne lemaradni semmilyen újdonságról, hírről, annak ajánljuk „hírlevél” funkciónkat. Aki feliratkozik hírlevelünkre, az hetente egyszer – hétfőn -, tájékoztatást kap weblapunk elmúlt heti változásairól és egy adott heti józsai programajánlót. Továbbá emlkeztetőül is szolgál így a hírlevél, hogy itt az ideje rápillantani oldalunkra. 2011-től a Facebookon is elérhetőek vagyunk, keressenek ránk, „lájkoljanak”, azaz jelöljék meg ismerősnek a Józsanetet. A legfontosabb híreinket a weboldalra feltöltés után azonnal a facebookon is megosztjuk.

dokumentumtárban megtalálják a józsai buszmenetrendet, és a Józsa újság digitális példányát.

Mivel ez az oldal elsősorban a józsaiaknak, illetve a józsaiakért jött létre, ezért minden észrevételt szívesen fogadunk. Ha valaki úgy gondolja, hogy szeretne valamilyen fontos hírt, információt megosztani a józsaiakkal, az küldje el e-mail címünkre: info@jozsanet.hu

Kellemes olvasgatást, böngészést kívánunk minden oldalunkra látogatónak!

JÓZSANET
szerkesztőség