m
Popular Posts
Follow Us
FőoldalKapcsolat
Kapcsolat
Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

   

  Hírlevél feiratkozás
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hetente értesüljön a legfrissebb józsai hírekről, információkról!

    

   A JÓZSA Magazin, a Józsai Családi Magazin, a Józsai Szaknévsor, és a www.jozsanet.hu a Józsa Fejlődéséért Alapítvány gondozásában jelenik meg.

   Szerkesztõség címe: 4225 Debrecen, Szentgyörgyfalvi út 9. (Józsai Közösségi Tér, Józsapark földszint).

   Farkas Zoltán:      mobil: +36 20 228 70 47
   szerkesztő                  e-mail: jozsa.hirdetes@gmail.com

   JÓZSA magazin

   A JÓZSA magazin Debrecen-Józsa információs és közéleti havilapja, mely havonta, mindig hó elején hétvégén jelenik meg, A4-es formátumban, változó oldalszámmal (8-16) két színnel nyomva (cián és fekete). A 4250 példányban megjelenő ingyenes lap minden józsai háztartásba és intézménybe eljut, néhány példány megtalálható a terjesztést követő hétfőtől a Józsai Közösségi Ház információs pultjánál (4225 Debrecen-Józsa, Szentgyörgyfalvi u. 9.).
   Az újság PDF formátumban letölthető és elolvasható teljes terjedelmében (alacsony grafikai felbontásban) oldalunkon (Dokumentumtár menüpontban).

   Józsai Szaknévsor:

   A Józsai Szaknévsor egy szakmák/tevékenységi körök szerint összeállított adatbázis jellegű évente egyszer, év elején megjelenő kiadvány, számos egyéb fontos helyi információkkal, buszmenetrenddel, közérdekű információkkal. Megjelenési formátuma A5, szintén két színes, cián és fekete, de a borítója-hátlapja és azok belső oldalai színesek. A 2015-ös kiadvány a Dokumentumtárban tekinthetik meg. Ez a kiadvány 4200 példányban készül, és a JÓZSA újsághoz hasonlóan kerül terjesztésre. Aki a szaknévsorban megjelenik, az mind megtalálható oldalunk helyi vállalkozások menüpontjában, de a többi közérdekű információ is megtalálható oldalunkon (hasznos, intézmények menüpontokban).

   jozsanet.hu:

   Lásd a rólunk rovatot.