m
Popular Posts
Follow Us
FőoldalKiemelt hírekMegújult a Gönczy Pál Általános Iskola fogorvosi rendelője

Megújult a Gönczy Pál Általános Iskola fogorvosi rendelője

A Gönczy Pál Általános Iskolában már 18 éve működik gyermekfogászati szakrendelés. Mostantól megújult környezetben várják a gyermekeket, ahol korszerű, modern fogászati eszközök segítik a doktornő és kollégái munkáját.

Józsán most már több mint 13 200-an élnek, közöttük nagyon sok a kisgyermekes család. Számukra kiemelten fontos, hogy könnyen elérhető legyen mind az egészségügyi ellátás, mind az oktatási, nevelési szolgáltatások.

Balázs Ákos kiemelte, hogy különösen nagy jelentőségű a fogászati ellátás fejlesztése, hiszen ha itt, helyben érhető el az ellátás, akkor a gyermekeket kicsi korban hozzá lehet szoktatni a rendszeres fogorvosi ellenőrzéshez, így meg tudják őrizni a fogaik egészségét.

Debrecen gondoskodó város. A rendelő felújítása annak köszönhető, hogy Debrecenben a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet (DAEFI) sokat dolgozik az egészségügyi ellátások minőségének javításán. A megújult kezelőegység Józsán 10 millió forintos keretből valósult meg, a körzethez tartozó 2200 gyermek számára biztosítva ezáltal magas színvonalú fogorvosi ellátást. Balázs Ákos hangsúlyozta, hogy a gondoskodó városban a legfontosabb cél, hogy az oktatásfejlesztés, a természetvédelem, az egészségfejlesztés és a közlekedésfejlesztés elemei legyenek előtérben. Így örömtelinek tartja, hogy ezekkel kapcsolatban számos bejelentést tehettek az elmúlt időszakban.