m
Popular Posts
Follow Us
FőoldalHírekAszfatozás a Vashámor utcában

Aszfatozás a Vashámor utcában

A D2030 program keretében Debrecen területén a korábbi évekhez hasonlóan 2024-ben is folytatódnak a lakossági kezdeményezésre megvalósuló útépítések.

Az Északi sor – Vashámor utca összesen 220 méter hosszúságban kap szilárd aszfalt burkolatot. Az Északi sor (Az Érsek utca és a Vashámor utca már megépült szakasza között) 4,25 méter szélességben kétirányú forgalmi renddel, míg a Vashámor utca 3 méter szélességben egyirányú forgalmi renddel kerül kialakításra (a Hátszeg utca irányából az Északi sor felé). A beruházás részeként összesen 160 méter zárt csapadékvízelvezető csatorna is kiépül.

A munkálatokat a Debreceni Vízmű Zrt. fogja megkezdeni az Északi soron 110 méter, valamint a Vashámor utcán szintén 110 méter ivóvízvezeték kiváltással. A munkák 2024. március 13-án kezdődtek és az időjárási körülmények függvényében várhatóan 2024. március 30-ra befejeződnek. Az útépítés ezt követően az előkészítési munkálatokkal folytatódik és várhatóan 2024. júniusban fejeződik be. A kivitelező mindent megtesz annak érdekében, hogy a beruházás a lehető leghamarabb elkészüljön.