Hírek

Várja a gyermekeket a Szent György Óvoda

Szeretetben gazdag közösség várja a gyermekeket és szüleiket az épülő Szent György Óvodában.

Jó ütemben halad Józsán, a Gát utcában épülő római katolikus óvoda építése, melynek átadása 2021 májusában várható. A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye fenntartásában működő, négy csoporttal induló óvoda gyermekközpontú, szeretetteljes világot teremt a kicsinyeknek, egyben biztonságot jelent a szülőknek is, mert jó kezekben tudhatják legnagyobb kincsüket, a gyermeküket.

sztgyrgyvoda_ltvnyterv_700

A békés, nyugodt környezetben található, a gyermekek egyéni fejlődésére és tapasztalatszerzésére épülő nevelést megvalósító óvodánkban a mindennapi fejlesztő tevékenységek az óvodáskornak megfelelő kompetenciákat erősítik, de a nálunk nevelkedő kisgyermekek szinte észrevétlenül nőhetnek bele hitünk éltető közegébe is. A családokkal való szoros kapcsolattartás révén óvodánk remélhetőleg egyre többeket segít majd az igaz értékek megtalálásában, ezért intézményünk minden család előtt nyitva áll, akik elfogadják az óvoda katolikus szellemiségét. Küldetésünk, hogy az evangélium tanítása szerint neveljük a ránk bízott gyermekeket, megtanítsuk őket a hit ajándékának felismerésére, Isten gondoskodó szeretetének felfedezésére.

A Szent György Római Katolikus Óvoda már várja leendő óvodásainak jelentkezését. Ha szeretné, hogy gyermeke most formálódó közösségünk tagja legyen, nagy szeretettel várjuk jelentkezését a szentgyorgyovoda@dnyem.hu e-mail címre, vagy érdeklődni lehet az 52/431-631-es telefonszámon, Molnár Katalin EKIF tanfelügyeletei főigazgatónál.

Intézményünk óvodapedagógus és dajka munkakörökbe is felvételt hirdet, melyre jelentkezni szakmai önéletrajz küldésével lehet a fenti elérhetőségeken.

 

Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye