Hírek

NYITOK a világra online is!

A Nyitok Tanulási Központ országos hálózata lehetőséget biztosít arra, hogy képzéseit az otthon biztonságából, ingyenesen online formában is igénybe tudják venni a tanulni vágyók.

debrecen_jzsa_745_745

Az e-learning képzések nagy előnye, hogy a tanuló maga osztja be az idejét, és személyre szabva tud haladni a tananyag elsajátításával. Hamarosan 40 különböző típusú képzés válik elérhetővé, melyek közül jelenleg az alábbiakra lehet jelentkezni: Excel táblázatkezelő program kezdőknek és haladóknak; Innovatív számítástechnika-Felhőalapú adattárolás; Munkahelyi matematika; Prezentációs technikák; Kiválóság az irodai szolgáltatásokban; Vállalati kultúra, munkahelyi együttműködés; Tűz- és balesetvédelmi alapismeretek; Hatékony önmenedzsment; Középvezetői akadémia. A jelentkezéshez csupán a NYITOK honlapján kell megadni néhány adatot, és akár pár napon belül már indítható is az online képzés: https://nyitok.hu/elearning_kepzesek.

Szervezetünk továbbá igyekszik figyelemmel kísérni a munkavállalók és a munkáltatók igényeit egyaránt, így a folyamatosan bővülő e-learning képzések mellett már e-kontakt képzésekre is lehet jelentkezni. Az eddigi Tanulási Központokban zajló képzések átalakításra kerültek, így meglehet tartani a csoportos órákat, amelyet egy oktató tart, csak éppenséggel mindenki otthonról videokonferencia keretén belül csatlakozik az órákhoz. Az e-kontakt órákra Szarka Margit, tanulási tanácsadónál lehet jelentkezni.

nyv_745_745

Az INGYENES képzésékkel kapcsolatos kérdés vagy jelentkezés esetén Szarka Margit tanulási tanácsadó az alábbi elérhetőségeken kereshető:

tel: +36 30/799-2282

e-mail: szarka.margit@nyitok.hu

Használd ki jól az otthon töltött időt, jelentkezz mielőbb valamely INGYENES képzésre!