Hírek

Új, INNOVATÍV szolgáltatás Debrecenben álláskeresők számára

Svájci és német mintára munkavállalásra felkészítő speciális, gyakorlati jellegű műhelymunka indult el Debrecen szívében.

A program olyan 16 – 55 éves pályamódosítók, gyermeket nevelők és tartós álláskeresők számára biztosít fejlődési lehetőséget, akik szándékuk ellenére még nem tudták megtalálni helyüket a munka világában. 

Különösen ajánljuk programunkat azoknak, akik sikertelen tanulói vagy munkatapasztalat után, szeretnék visszanyerni magabiztosságukat és céltudatosságukat.

Személyes mentorálással és egyéni tanácsadással felkészítjük a változásra nyitott jelentkezőket a hatékony állásra jelentkezésre, és eredményes állásmegtartásra, hogy hosszútávon megfeleljenek a munkáltatói elvárásoknak.

Akik részt vesznek programunkban, szakmai felkészítés után több munkakörben is kipróbálhatják képességeiket, így szervezett és védett körülmények között kaphatnak valós céges visszajelzéseket teljesítményük fejődéséről.

abil_417

EFOP-5.2.4-17-2017-00009 pályázati forrásból ösztöndíjat biztosítunk a 3 hónapos ABILITY WORK közösségi műhelyben tevékenykedők számára. Az aktív részvétel térítésmentesen, nemtől és lakhelytől függetlenül bárki számára elérhető, aki a programba lépés minimum elvárásainak megfelel.

Kérjük az olvasókat, hogy családjukban és közvetlen környezetükben tájékoztassák az érintetteket! Célunk, hogy közös erővel minél több munkát keresőt hozzásegítsünk ahhoz, hogy megtalálja a képességeihez illő munkakört és a foglalkoztatásukra alkalmas céget.

Azokkal a leendő munkáltatókkal is igyekszünk szakmai kapcsolatot kialakítani, akik számára fontos a minőségi munkaerő utánpótlás.

 

Információ kérhető:

06-70-620-3977 és abilitywork.muhely@gmail.com

Elérhetők vagyunk személyesen irodánkban: 4026 Debrecen, Kálvin tér 8.           

logo_431