Hírek

Józsa Grund Sportpark Téged is vár!

A május 25-én megnyitott Grund sportolás mellett közösségi élménytérként is funkcionál. A minden nap nyitva tartó sportpark műfüves focipályáit mobiltelefonos applikáción keresztül lehet lefoglalni és kifizetni, így kényelmesen, készpénzmentesen tudunk pályát foglalni.

A pálya díja 6000 Ft/óra. Akinek nincsen okostelefonja, az a helyszínen foglalhat pályát. 

kcsik1_745

A Grundon a nyári iskolai szünetben a B pálya a teljes nyitvatartási időszak alatt diákigazolvány bemutatásával INGYENESEN használható a józsai gyerekeknek.

A sportpark további, bárki számára díjmentesen szolgáltatásai: természetes talajú futópálya, strandröplabda pálya, ping-pong asztal, játszótér, szabadtéri főzőhely. Az épületben öltőzők, wc-blokk is található, a fedett teraszról az egész létesítmény belátható.

FIGYELEM!

A nyitvatartási időben személyzet gondoskodik a létesítmény üzemeltetéséről, a vendégek kiszolgálásáról és a házirend betartásáról! A Grund teljes területén, a nap 24 órájában működő kamerarendszer és távfelügyeleti biztonsági szolgálat gondoskodik a létesítmény biztonságáról! A polgárőrség és a rendőrség is kiemelt figyelmet fordít a létesítmény felügyeletére!

Grund nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 08:00 - 20:00 Szombat és vasárnap: 10:00 - 20:00

Cím: 4225 Debrecen-Józsa, Gönczy Pál utca 101.

Telefon: 20-413-76-19

E-mail: jozsagrund@gmail.com

TÖLTSD LE A JÓZSA GRUND APP-ot Androidos vagy Apple telefonodra, és használd a józsaiak életét megkönnyítő alkalmazást mindennap!

 mott_762