Hírek

Közösségi virágültetés és játszótér gondozás

Kortól függetlenül húztak kesztyűt és ragadtak lapátot a józsaiak péntek délután. A LaPanna fagyizó előtt virágokat ültettek, az alsójózsai Kiserdő utcai játszóteret pedig megszépítették.

k001_resize_700_01

A Szentgyörgyfalvi úti fagyizó előtt a Nyugdíjas egyesület, a Városszépítő egyesület és civilek ültették a virágokat 16 órakor. A területet a Dehusz munkatársai készítették elő, a növényeket a város adta, a fagyizó üzemeltetője pedig vállalta, hogy öntözi, godozza a megszépített területet.

k022_resize_700

Józsán nem ez az első zöldítő akció. Közterületi fűnyírást és faültetést is vállaltak már az önkéntesek az elmúlt hetekben. A településfejlesztő egyesületnek, a nyugdíjas egyesületnek vannak olyan tagjai, akik régóta aktívak, de szeretnénk, ha még többen csatlakoznának hozzánk, ezért egyúttal nem csak szép virágokat ültetünk, hanem arra is felhívjuk a figyelmet, hogy ez a közösség tartson össze és minél többen tegyünk azért, hogy szép legyen a környezetünk - fogalmazott Balázs Ákos önkormányzati képviselő.

k004_resize_700

17.30-tól az egyik legrégebbi játszóteret, az Kiserdő és Telek utca sarkán lévő környékét tették szebbé civilek és a DEHUSZ munkatársai. Gaz, gyomok eltávolítása, sővény nyírás, fagallyazás és fűnyírás is történt, így teljesen megszépült ez a játszótér.

k003_resize_700_01

TOVÁBBI KÉPEK A GALÉRIÁBAN, KATT IDE!