Hírek

Kerti parti a Gönczy Pál Utcai Óvodában

Június 14-én pénteken került sor az immár hagyományos, jótékonysági kerti parti megrendezésére a Gönczy Pál Utcai Óvodában.

kp1_resize_700

Eredetileg május 10-én szerettük volna megtartani a partit, de az időjárás közbeszólt, ezért változott az időpont. Az idén is sok vendéget vonzott ez a rendezvény, ahol számtalan, színes program várta a résztvevőket. Nagyon meleg volt, de a délutáni programok most is biztosították a felhőtlen szórakozást, a sok-sok mozgást, a vidámságot, a jó hangulatot.

kp2_resize_700

A bálnacsúszda, az ugrálóvárak, a kézműves tevékenységek, a kiserdőben a játékok, a babapark, az arcfestés, a tombolasorsolás, a zsákbamacska elmaradhatatlan kellékei voltak a partinak. Üde színfolt volt a csillámtetoválás, a póni lovagoltatás és az állatsimogatás. Most is kaptunk lehetőséget a Gerincterápiás Stúdiótól a gerinckímélő székek, a Zen masszázs kipróbálására. Ezt a napot színesítette és még vidámabbá tette az Aqua Manó Party zenés, interaktív műsora.

kp3_resize_700 

Köszönjük az óvodába járó gyermekek szüleinek, valamennyi vendégünknek a támogatását, segítségét, amivel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez, ahhoz, hogy tovább szépíthetjük, bővíthetjük az óvoda tárgyi feltételrendszerét. Köszönjük! Gyermekeinkért tesszük!

kp4_resize_700 

Köszönet szponzorainknak, akik minden évben segítik rendezvényünket! Köszönet az óvoda jelenlegi és nyugdíjas dolgozóinak, akik nélkül nem valósulhatott volna meg a kerti parti!

Deák Józsefné
óvodavezető