Hírek

Minden infó a Józsa Grund Sportparkról

Mikor van nyitva? Mit lehet ott csinálni? Hogyan lehet pályát foglalni? Hol lehet érdeklődni? Íme minden infó.

grund_kezd337_678_678

A május 25-én megnyitott Grund egyszerre ad lehetőséget sportolásra és emellett közösségi élménytérként is funkcionál. A minden nap nyitva tartó sportpark műfüves focipályáit mobiltelefonos applikáción keresztül lehet lefoglalni és kifizetni, így otthonunkból, kényelmesen, készpénzmentesen tudunk pályát foglalni. A pálya díja 6000 Ft/óra. Akinek nincsen okostelefonja, az a helyszínen foglalhat pályát.

FONTOS!

A Grundon iskolaidőben minden délelőtt szervezett keretek között ingyenes mindkét műfüves labdarúgópálya használata a mindennapos testnevelés érdekében a józsai iskolások és óvodások számára, ez az érintett intézményekkel leegyeztetésre került. Ezen kívül a B pálya szintén minden hétköznap, iskolaidő után 16-19 óráig, valamint hétvégén a teljes nyitvatartási időben diákigyzolvány bemutatásával ingyenesen használható a gyerekeknek. A nyári iskolai szünetben a B pálya a teljes nyitvatartási időszak alatt diákigazolvány bemutatásával szintén ingyenesen használható a józsai gyerekeknek. 

A sportpark további díjmentesen szolgáltatásai: természetes talajú futópálya, strandröplabda pálya, ping-pong asztal, a játszótér, szabadtéri főzőhely használat és a hamarosan megépülő szabadtéri kondipark. Az épületben modern öltőzők, több wc-blokk is található, a fedett teraszról az egész létesítmény belátható. A belső tér a hangulatos bisztró stílusú bútoraival ideális sportközvetítések megtekintésére.

FIGYELEM! 

A Grundon nyitvatartási időben személyzet gondoskodik a létesítmény üzemeltetéséről, a vendégek kiszolgálásáról és a házirend betartásáról! A Grund teljes területén távolról is figyelhető, a nap 24 órájában működő kamerarendszer és távfelügyeleti biztonsági szolgálat is gondoskodik a létesítmény biztonságáról! A polgárőrség és a rendőrség is kiemelt figyelmet fordít a létesítmény felügyeletére!

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a Grunddal kapcsolatos kérdéseket a jozsagrund@gmail.com email címen tegyék fel.

Grund nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00 - 20:00

Szombat és vasárnap: 10:00 - 20:00

Cím: 4225 Debrecen-Józsa, Gönczy Pál utca 101.

Telefon: 20-413-76-19

 E-mail: jozsagrund@gmail.com 

grund_app_kezd337k_250_444

TÖLTSD LE A JÓZSA GRUND APP-ot
Androidos vagy Apple telefonodra,
és használd a józsaiak életét
megkönnyítő alkalmazást mindennap.