Hírek

Gerinc mozgás- és masszázs stúdió nyílt Józsán!

A Gerincem.hu stúdió megújulva nyitja meg kapuit októbertől, immár Józsán.

ger01_resize_700

A stúdió vezetője (Oláh Viktor mérnök, gerincterapeuta) olyan komolyan gondolja a gerincterápia megreformálását, hogy saját gerincgyógyászati gépeket fejlesztett ki. Mindezt azért, hogy előbb magán, később másoknak is segítsen megszabadulni a gerinc- és hátfájdalmaktól, vagy a gerincsérvtől. A stúdióban több speciális torna és masszázsterápiás lehetőség is elérhető a vendégek számára. Az említett Spine Trainer gerincterápiás, orvostechnikai rendszer mellett, a Ceragem 3D masszázságy és Casada 3D-s gerinc és agyhullám terápiás masszázsfotelek is helyet kaptak. A professzionális német Casada cég masszázsgépek külön bemutató teremben várják az érdeklődőket.

 ger02_resize_700

Különleges egyéni és csoportos tornákkal is gyógyulhat, frissülhet a stúdió vendége. Ezek: a Spine Trainer gerinctorna,  a kínai DaoYin gerinctorna, illetve a Fűzy Pilates torna.

A hangulatos stúdió további különlegessége az, hogy a talajtornák egy speciális infrafűtéses parkettán folynak, a maximális komfort érdekében. Mindezeket együttvéve a stúdió szolgáltatásival, felszereltségével országosan is egyedülálló lett.

ger03_resize_700

A stúdió címe és elérhetőségei:

Rózsástelep utca 121.

Nyitva tartása: H-P 9 órától 17 óráig

www.gerincem.hu

Telefon:06-30-875-4532, 06-20-800-1424