Hírek

Közlekedési rend változás a Vásár ideje alatt

Mától vasárnapig rendezik meg Debrecenben az Országos Őszi Kirakodóvásárt a Böszörményi úton, emiatt a józsai buszok is más útvonalon járnak ma fél hattól.

A vásár zavartalan lebonyolítása érdekében, október 5-én, pénteken 17 óra 30 perctől a szervezők teljes szélességben lezárják a Böszörményi út: Füredi út és Doberdó utca közötti, a Bolyai utca Böszörményi út és Thomas Mann utca közötti, illetve a Békessy Béla utca: Böszörményi út és Görgey utca közötti szakaszát.

A forgalomkorlátozás ideje alatt, október 5-én 17 óra 30 perctől október 7-én üzemzárásig a 15/15Y-os,
22-es, 22Y-os, 24-es, 24Y-os, 34-es, 35-ös, 35Y-os, és 36-os autóbuszok a következő terelőútvonalon közlekednek, ezek közül a józsai járatok így változnak:

 

A 34-es, 35-ös, 35Y-os és a 36-os autóbuszok

Józsa irányába:

A Tűzoltóság megállóhelytől a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca – Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca - Kartács utca - Doberdó utca - Böszörményi út - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

 A járatok a Doberdó utcán a belső oldalon, a 11-es autóbuszok indulóhelyén állnak meg, valamint a helyközi autóbuszoknak fenntartott Árpád Vezér Általános Iskola elnevezésű megállóhelyen is megállnak. 

Segner tér irányába:

A Branyiszkó utca megállóhely után a Böszörményi út - Doberdó utca – Kartács utca - Békessy Béla utca - Mikszáth Kálmán utca - Thomas Mann utca - Nádor utca – Füredi út - Böszörményi út - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

 A járatok a Doberdó utcán a külső oldalon, a 23-as autóbuszok indulóhelyén állnak meg.

 

Az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken megállnak. 

 

2018. október 5-én az alábbi az járatok indulnak utoljára az eredeti útvonalon:

  • 34-es: a Segner térről 16:50-kor, Felsőjózsáról 16:58-kor
  • 35Y-os: a Segner térről 17:03-kor, a Felsőjózsai utcától 17:08-kor
  • 36-os: a Segner térről 17:10-kor, az Alsójózsai utcától 16:43-kor


Az Őszi Országos Kirakodóvásárra történő eljutáshoz a Nagyállomás és a Doberdó utca között közlekedő 2-es villamost ajánljuk.

dkvlogo1_rgb_felir_400