Hírek

Közösségi beszélgetésre hívunk mindenkit!

A DMK pályázatához kapcsolódó Cselekvő Közösségek projekt a második állomásához érkezett. Hétfőn és kedden szóban is elmondhatják közösségépítő javaslataikat, ötleteiket.

Bő egy hónappal ezelőtt kérdőíves felméréssel kereste meg a DMK Józsai Közösségi Háza a település lakóit. Azzal a kéréssel fordultak a lakossághoz, hogy mondják el véleményüket, javaslataikat a településrész közösségi életével kapcsolatban. A június 20-i határidőig kb. 200 kitöltött kérdőív érkezett be, és közel 100 személyes interjút készítettek a közösségi ház munkatársai.

kzssgi_560_560

A közösségfejlesztő program tervezésének második állomásaként szeretnék megismertetni a józsai lakosokkal az eddigi felmérés eredményeit, nyilvánosságra hozni a beérkezett ötleteket, javaslatokat. Július 2-án, hétfőn 17 órára az alsójózsai, 3-án 17 órára a felsőjózsai lakosokat várják a Józsai Közösségi Házba csoportos közösségi beszélgetésre a témával kapcsolatban.  A program célja a település kulturális értékeinek, hagyományainak feltárása, megőrzése, erős közösségek kialakítása, működtetése lakókörnyezetünkben, ezért továbbra is várják az ötleteket, javaslatokat, akár a hétfői és keddi közösségi beszélgetésen, akár a honlapunkra feltöltött kérdőíveken, mivel a kutatómunka még nem zárult le.

Ezúton köszönjük azoknak a segítségét, akik eljuttatták a közösségi házba a kitöltött kérdőíveket, és kérjük, hogy amennyiben lehetőségük van, személyesen is mondják el véleményüket, javaslatukat a hétfői és keddi találkozón.

Mindenkit szeretettel és tisztelettel hívunk, várunk, aki tevékenyen szeretne részt venni a Józsa közösségi életének fejlesztéséért folyó munkában!

kzs_745_917