Hírek

Józsa Családi Magazin - 2016. tél

December 11-én került a postaládákba a Józsai Családi Magazin 3. száma, mely oldalunkon is megtekinthető.

1_576

Idén már 17 éves a Józsa újság, s 1 éve jelent meg először a színes, magazin jellegű külön kiadványunk, a Józsai Családi Magazin. A mostani számunk megjelenését is karácsonyra időzítettük, mellyel a célunk az ünnepek színesebbé tétele. A karácsnyi készülődéshez is szeretnénk ötleteket, tippeket adni, segíteni az ünnepi hangulat megteremtésében. A kiadványban igyekeztünk minden korosztálynak érdekes témával szolgálni, hiszen a CSALÁD a gyerekeken, szülőkön, nagyszülőkön, dédszülőkön kívül, közelebbi, távolabbi rokonokból, azaz sok-sok tagból áll.

A mostani számban is olvashatnak gyermeknevelési cikkeket, bemutatunk egy józsai családot, sőt családokat, ahol néptánc nélkül szinte nincs is élet.  A sport, a sportolás, egészséges életmód most is kiemelt helyet kapott. Gondoltunk az apukákra és az anyukákra is: olvashatnak informatikai jellegű cikket, apukás könyvajánlót, és diétás receptet is találnak magazinunkban.

Célunk továbbra is, hogy hagyományt teremtsünk ezzel a kiadvánnyal, így 2017. tavaszán újabb lapszámmal várjuk majd olvasóinkat. Bízunk benne, hogy mindenki talál az érdeklődésének megfelelő cikket, verset, történetet magazinunkban és az ünnepi hangulathoz, pihenéshez mi is hozzá tudunk tenni egy picit.

Molnár Tamás
kiadvány-szerkesztő

A KIADVÁNY LETÖTHETŐ ITT!

wass_600_1018