Kapcsolat

A JÓZSA Magazin, a Józsai Családi Magazin, a Józsai Szaknévsor, és a www.jozsanet.hu a Józsa Fejlődéséért Alapítvány gondozásában jelenik meg.


Szerkesztõség címe: 4225 Debrecen, Szentgyörgyfalvi út 9. (Józsai Közösségi Tér, Józsapark földszint).

 

Farkas Zoltán:             mobil: +36 20 228 70 47
   szerkesztő                  e-mail: jozsa.hirdetes@gmail.com

 

JÓZSA magazin

A JÓZSA magazin Debrecen-Józsa információs és közéleti havilapja, mely havonta, mindig hó elején hétvégén jelenik meg, A4-es formátumban, változó oldalszámmal (8-16) két színnel nyomva (cián és fekete). A 4250 példányban megjelenõ ingyenes lap minden józsai háztartásba és intézménybe eljut, néhány példány megtalálható a terjesztést követõ hétfõtõl a Józsai Közösségi Ház információs pultjánál (4225 Debrecen-Józsa, Szentgyörgyfalvi u. 9.).
Az újság PDF formátumban letölthetõ és elolvasható teljes terjedelmében (alacsony grafikai felbontásban) oldalunkon (Dokumentumtár menüpontban).

Józsai Szaknévsor:

A Józsai Szaknévsor egy szakmák/tevékenységi körök szerint összeállított adatbázis jellegû évente egyszer, év elején megjelenõ kiadvány, számos egyéb fontos helyi információkkal, buszmenetrenddel, közérdekû információkkal. Megjelenési formátuma A5, szintén két színes, cián és fekete, de a borítója-hátlapja és azok belsõ oldalai színesek. A 2015-ös kiadvány a Dokumentumtárban vagy IDE kattintva tekinthetik meg. Ez a kiadvány 4200 példányban készül, és a JÓZSA újsághoz hasonlóan kerül terjesztésre. Aki a szaknévsorban megjelenik, az mind megtalálható oldalunk helyi vállalkozások menüpontjában, de a többi közérdekû információ is megtalálható oldalunkon (hasznos, intézmények menüpontokban).
A 2020-as kiadvány szerkesztése most történik, lapzártája 2020. JÚLIUS 15., tervezett megjelenés 2020. július vége. 2019-es kiadvány letölthetõ itt.

jozsanet.hu:

Lásd a rólunk rovatot.