25. Józsai Gyermeknap

Jubileumi évhez érkezett a Józsai Gyermeknap, így az ünnepi alkalomhoz méltó programok várták a gyermekeket május 24-én szombaton Józsán.

gynap03_500

10 órakor a gyermeknapi futóversennyel vette kezdetét a programsorozat. Mióta a beköltözött a Józsaparkba a rendezvény, nem volt futóverseny, de a nagy érdeklődésre való tekintettel, a szervezők szeretnék, ha ebből hagyomány lenne. Sokan neveztek mindhárom kategóriában, az eredményeket hamarosan olvashatják oldalunkon.

gynap02_500

13 órakor a Józsapark mögött játszótér előtt folytatódott a program a kutyakorzóval, ahol a kutyák mellett lehetett nyuszikat simogatni és lovagolni is. Fél kettőkor Balázs Ákos, Józsa városrész képviselője nyitotta meg a Gyermeknapot, majd megtörtént a futóverseny díjátadása. Kettőkor elkezdődtek a színpadi programok is, egymást váltották a pompás és látványos produkciók, bemutatók.

gynap01_500

A Józsai Könyvtárban is voltak programok a nap folyamán (külön cikkben számolunk be róla), a Közösségi Ház előterében pedig fotókiállítás várta az érdeklődőket. A Józsapark parkolójában ugrálóvárak, játszótér és rengeteg finomság, vásári portéka várta a kicsiket és nagyokat. A Józsapark fedett részen pedig a szokásos kézműves kirakodóvásáron lehetett nézelődni, vásárolni illetve különböző kézműves foglalkozásokon alkothattak a gyerekek.

gynap05_500

A parkolóban volt a tűzoltóautó bemutató, amibe be is lehetett ülni és 17 órakor megérkezett a hatalmas John Deere traktor, melyet a kicsik ki is próbálhattak - ami igazán nagy élmény volt minden kisfiúnak és kislánynak.

gynap04_500

18 óráig tartott a rendezvény. Köszönet a szervezőknek, segítőknek, akik rengeteg munkával idén is nagyszerű programot szerveztek a GYERMEKEKNEK.

További képek a GALÉRIÁBAN lévő albumban vagy katt IDE!