Kiállítás nyílt

Az Árnyékfogó Fotográfiai Alkotócsoportot 2001-ben alapították fotóklubként, a helyi és a régióban élő fotográfusok összefogására. Azóta népszerűsítik a fotókultúrát Derecskén és a régióban. Kiállításukat Somogyi Béla, Debrecen város kulturális, szociális és oktatási ügyekért felelős alpolgármestere nyitotta meg. A képek május 15-ig tekinthetők meg a Közösségi Ház előterében.

arnyekfogo_01_500

Szervezik, koordinálják, és szakmailag segítik az alkotó tevékenységet folytató tagok munkáját, kiállítási lehetőséget biztosítanak műveiknek az ország egész területén és külföldön is. 2005-től az alkotócsoport részt vesz a Hajdú-Bihar-Bihor (Románia) Eurorégiós fotóművészeinek kiállítás sorozatán Debrecenben és Nagyváradon.

2006 novemberében az ötéves jubileumi kiállítás keretében került bemutatásra az alkotók eddigi tevékenységét felölelő 40 oldalas fotókatalógus.

Az Árnyékfogó Fotográfiai Alkotócsoport tagjai:
Bottyán Katalin, Dauda Lajos, Farkas Zsolt, Gál Imre, Gulyás László, Lieszkovszky Veronika, Nagy Róbert, Rékasi Attila, Rizán Zsolt, Szabó Csilla, Szőllősi János, Tiba Csaba

 arnyekfogo2_450

További képek a Galériában vagy katt ide.