VI. Józsai Ki Mit Tud?

Immár hatodik alkalommal került megrendezésre a Józsai Közösségi Ház és az Alsójózsai Nyugdíjas Klub közös szervezésében a Ki Mit Tud, ahol február 26-án nyugdíjasok, nyugdíjas közösségek mutatkoztak be különféle műfajokban a Józsai Közösségi Ház színháztermében.


kimittud1_450

Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés a nyugdíjasok körében e program iránt.  A délután folyamán 38 produkciót láthatott a közönség.

kimittud2_450

A "Ki Mit Tud"- ra a Debreceni Művelődési Központ alábbi egységeiben működő nyugdíjas közösségeiből érkeztek fellépők:

- Belvárosi Közösségi Házban működő Debreceni Nyugdíjas Egyesület

- Kismacsi Közösségi Házban tevékenykedő Macsi Nyugdíjas Klub

- Újkert Közösségi Házban működő csoportok közül a Debreceni Szépkorúak Klubja, Táncos lábú szupernagyik

- Csapókerti Közösségi Ház pávaköre

- Valamint a Felsőjózsai Nyugdíjasok Baráti Köre, az Alsójózsai Nyugdíjas Klub és a Józsai Népdalcsoport.

A fellépők között voltak, akik magyar nótát daloltak, táncdalokat énekeltek, verset mondtak, táncoltak, humoros jeleneteket adtak elő.
A rendezvényt külön megtisztelte jelenlétével Molnár Ferencné a Hajdú- Bihar Megyei Nyugdíjas Szervezet Szövetségének elnöke.
A KI MIT TUD-on résztvevők oklevelet és Sebestyénné Győrfi Anna józsai viseletvarró, szűrrátét készítő Népi Iparművész felajánlását (könyvjelzőit, tűpárnáit, terítőit) kapták ajándékba.
Tisztelet és elismerés minden fellépő nyugdíjasnak! Sokszínű, változatos, értékes produkciókat láthattunk és hallhattunk tőlük.  Jövőre is várjuk szeretettel a jelentkezőket!

kimittud3_450

További képek a Galériában vagy katt ide.