Tócóparti Farsangi Vigasságok

2014. február 21-én került megrendezésre a DMK Józsai Közösségi Házban a "IV. Tócóparti Farsangi Vigasságok", melyet a Józsai Reformátusokért Alapítvány és a Debrecen-Józsai Református Egyházközség szervezett.

Az estét Dr. Garai Ildikó alapító és Gacsályi Zsolt református lelkipásztor nyitották meg. Ezt követően az Éva&Ritmico ütősegyüttes alapozta meg műsorával a farsangi hangulatot, majd Balázs Ákos képviselő úr köszöntötte a vigasság résztvevőit.

tcparti1_450

A vacsora finom fogásait Mohácsi József nótaénekes és barátai műsora követte, akik vidám operett slágerekkel és nótákkal teremtették meg a hangulatot a tánchoz. Egész este hagyományosan az F. Tóth Trió „retro” zenéje szórakoztatta a vendégsereget. A tombolasorsolást mindenki izgatottan várta, hiszen a helyi vállalkozók és egyéni felajánlások jóvoltából szép nyereményekkel gazdagodtak a szerencsés nyertesek.

tcparti2_450

További képek a Galériában vagy katt ide.

Hálás szívvel mondunk köszönetet a DMK Józsai Közösségi Háznak a helyszínért és mindazoknak, akik munkájuk, idejük odaszánásával, felajánlásaikkal, adományaikkal, imádságaikkal segítették terveink megvalósulását.

 

Gacsályi Zsolt