Hírek

Elkezdődött az építkezés

Az Új Főnix Terv keretében valósul meg a Gönczy Pál Utcai Óvoda bővítése egy új tornaszobával és az azt kiszolgáló öltöző, mosdó és szertár helyiségeket tartalmazó épületszárnnyal.

Ügyvéd válaszol: mekkora akkor a kerítés?

Legutóbbi cikkünkben tévesen adtuk közre a kerítés magasságát, emiatt kaptunk észrevételt olvasónktól, és most korrigáljuk a hibát.

"Mindig éreztem, hogy szeretet vesz körül"

Új fejezet kezdődött az életében, de mindig hálásan gondol vissza a józsai vásárlókra Mező János, aki számára a kereskedés nemcsak egy szakma, hanem élethosszig tartó hivatás.

Őshonos fákat ültettek

Egy több mint két hektáros területen márciusban vágták ki a rossz állapotban levő fákat a Tócó ér alsójózsai oldalán. A Mi kertünk mozgalom keretében ezek helyére ültettek őshonos csemetéket.

Megjelent a Gönczy Irka

A felsőjózsai általános iskola minden évben kiad egy gyönyörű, színes, 16 oldalas kiadványt, melyből mindent megtudhatunk az iskola elmúlt évéről.

Nyári vidámságok a közösségi házban

Szünidei matiné foglalkozásra várják a gyerekeket július 17-én és 19-én.

Hivatalosan is megnyílt a Gyermekek Háza

A speciális nevelést igénylő gyermekek számára létesített fejlesztőközpontot július 12-én adták át a Hatház utca 36-38. szám alatt.

Tánctalálkozón voltak

Az Alsójózsai Nyugdíjas Klub június 29-én a XII. Országos Tánctalálkozón vett részt a Kabai Őszirózsa Hagyományőrző Egyesület rendezvénye keretében.

Mit tegyünk a mentők megérkezéséig?

A leggyakrabban előforduló mérgezésekről hallhattak előadást az érdeklődők, és az újraélesztést is gyakorolták a TEVAgy a Hős programon a Közösségi Házban július 10-én.

Idén is folytatódik a földutak stabilizációja

A Kertségi Fejlesztési Programot 2012-ben azzal a céllal indította el a Fidesz-KDNP frakció, hogy a város minden területét, tehát a belvárostól távolabb eső részeket is fejlessze, az ott élők mindennapjait segítse.

Ingyenes elsősegély előadás lesz szerdán

Az előadások alkalmával az elsősegély nyújtási ismeretek kerülnek előtérbe. Az érdeklődők hallhatnak előadást az általános elsősegélynyújtásról, a leggyakoribb háztartási mérgezésekről, illetve lehetőségük lesz ...

Házat kapnak a gyerekek pályázati pénzből

Gyermekek Háza Fejlesztőközpont nyílik Alsójózsán 2-14 éves, egészséges, valamint hiperaktív, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő, autista, fogyatékkal élő gyermekek számára, egyénre szabott fejlesztő programokkal.

Kicsengettek a Gönczyben!

Tanévzárás után a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskolában.

Tiszadobon jártak

Az Alsójózsai Nyugdíjas Klub tagjai június 26-án Tiszadobon jártak az Andrássy kastélyban.

Komádiban remekeltek

Egy nagyon nehéz vonalvezetésű pályán versenyeztek a józsai fogathajtók, ahol Borsi Tamás 2., Domokos Sándor pedig 9. helyezést ért el.

Közösségi virágültetés és játszótér gondozás

Kortól függetlenül húztak kesztyűt és ragadtak lapátot a józsaiak péntek délután. A LaPanna fagyizó előtt virágokat ültettek, az alsójózsai Kiserdő utcai játszóteret pedig megszépítették.

Elektromos hulladékgyűjtés a Lorántffyban

Garázsban porosodó javíthatatlan televíziót, a sufniban helyet foglaló rossz hűtőszekrényt, működésképtelen mosógépet és egyéb elektronikus hulladékokat várnak a nyári szünetben.

Köszönetet a debreceni tűzoltóknak

Tavaly mintegy 2500 helyszínre vonultak ki a debreceni katasztrófavédők. A szélsőséges időjárás miatt egyre több műszaki mentésben kellett beavatkozniuk az egységeknek.

Álláshirdetés

A Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola két takarítói állást hirdet határozatlan időre, napi 4 órás munkavégzéssel, szeptemberi kezdéssel.

Közösségi parkgondozás és szemétszedés a Kiserdő utcán!

Józsa a mi kertünk! Közösségi parkgondozás keretében június 28-án pénteken, 17.30-ra hívjuk és várjuk azokat a józsaiakat a Kiserdő utcai játszótérhez, akik szeretnének szép környezetünkért tenni!

Közösségi virágültetés lesz a La Panna Kézműves Fagyizónál!

Józsa a mi kertünk! Közösségi virágültetés keretében június 28-án pénteken, 16 órára hívjuk és várjuk azokat a józsaiakat a La Panna Kézműves Fagyizóhoz (Szentgyörgyfalvi út), akik szeretnének szép környezetünkért tenni!

Egyedülálló, innovatív képzési lehetőség a vállalkozásoknak

Józsai kis- és középvállalkozások számára rendeztek szakmai tanácskozást Józsán a Nyitok központban, ahol a kkv-knak felkínált ingyenes képzési lehetőségeket mutatták be.

Kerti parti a Gönczy Pál Utcai Óvodában

Június 14-én pénteken került sor az immár hagyományos, jótékonysági kerti parti megrendezésére a Gönczy Pál Utcai Óvodában.

Kinyitott a Macsi Balcsi

A Látóképi Tófürdő felújítva várja a fürdőzni vágyókat. Újrafestették a lejárókat, és megszépült a tó közepén lévő napozóstég is.

Akikre igazán büszkék lehetünk

A Józsa Sport egyesület immár 10.éve foglalkozik utánpótlás neveléssel jelenleg 250 igazolt labdarúgó jár edzésekre különböző korosztályokban.

Minden infó a Józsa Grund Sportparkról

Mikor van nyitva? Mit lehet ott csinálni? Hogyan lehet pályát foglalni? Hol lehet érdeklődni? Íme minden infó.

Táborok Józsán

Négy tábort gyűjtöttünk össze, ezek mind itt helyben Józsán lesznek.