Új sportolási lehetőség a közösségi házban

Június 20-tól gymstick edzésen erősíthetjük izmainkat, formálhatjuk az alakunkat, megmozgathatjuk az ízületeinket, de még fogyni is lehet.

Debreceni karate reménységek Egerben

A Bushido Karate Sportegyesület 3 fővel indult a május 25-én Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnokban megrendezett Shotokan Karate Reménységek Tornáján.

Pünkösdre megszépül Józsa

Debrecen virágosítási programja keretében egynyári virágokat osztott Balázs Ákos önkormányzati képviselő a település két iskolájában június 4-én.

Végig leaszfaltozzák a Kertekalja utcát

A pár éve nyitott utcában 355 méteres szakaszon van már csak földút. A következő hónapokban ezt a részt is leaszfaltozzák.

Gyémántévforduló

Az Alsójózsai Nyugdíjas Egyesületnél május 29-én ünnepeltük Gaál György és Gaál Györgyné klubtagjaink 60 éves házasságkötésük évfordulóját.

Vylyan: Ördögszántotta

Új pincészetek, új borok a Borhálóban.

A felnőttek megálmodták, a gyerekek felavatták

Két évtizedes álom vált valóra: május 25-én átadták a nagyközönségnek a Józsa Grund Sportparkot, mely többféle szabadtéri sportra várja a józsaiakat és közösségi térként is szolgálja majd a lakosságot.

Két esemény a Gönczy ovi életéből

Ökönap és nem mindennapi gyereknap is volt a Gönczy Pál Utcai Óvodában.

Közösségi faültetés

A Debreceni Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola is részt vett a józsai településrészen épülő sportparkot körülvevő területre történő fák ültetésében.

„Házon kívül" a gönczys diákok

Iskolánkban május „a nem hagyományos tanórai keretekben szervezett tevékenységek” csúcspontja. Ezek a programok a valóságos környezet állapotának, változásainak megfigyelésére, a környezeti értékek megismerésére, a ...

Legújabb apróhirdetéseink